SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Bromöllagymnasterna
Fotboll
Yogastyle
Välkommen på Yoga Style

Information

Yoga Style är en träningsform som handlar om Att vara närvarande i din kropp. Passet inleds och avslutas med avslappning. I den aktiva delen stretchar och tänjer vi på muskler och senor. Vi arbetar med kroppen som motståndför pulshöjning, starkare muskler och ökad smidighet. Denna gruppen är från 15 år.

 

Träningstid och plats

Torsdagar 19.00-20.30 i Edenrydshallen

 

Kostnad

Medlemsavgift: 20 kronor per år.

Terminstavgift: 600 kronor per termin.

 

OBS! Är du intresserad av att gå i fler av våra vuxengrupper så betalar du för en av grupperna men får ändå gå i fler. (Du måste dock vara registrerad i alla grupperna, anmäl dig till den ena och kontakta oss på bromollagymnasterna@gmail.com så lägger vi till dig i de andra du vill delta i. Detta behövs göras för att du ska slippa dubbla avgifter)

 

Betalning
Betalning sker i samband med anmälan!

 

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kr, beroende på beloppet som ska betalas. Vi vill förtydliga att detta är en avgift som vi som förening inte beslutar om eller tar del av.

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/12 18:10 
Hem, 25/11 12:06 
Hem, 01/09 19:01 
Hem, 01/08 08:58