SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Bromöllagymnasterna
Fotboll
Box
Välkommen på Box-träning

Information

Box är en härlig träningsform med mycket energi. Box är ett pass för alla, det är inspirerad av boxning och kampsport. Du får lära dig slag och sparkteknik. Olika kombinationer varje gång varvat med olika styrkeövningar. Vi jobbar i par (men du behöver inte komma ihop med någon) med handskar och mitsar. Denna gruppen är från 15 år.

 

Träningstid och plats

Onsdagar 19.00-20.15 i Bordtennishallen

 

Kostnad

Medlemsavgift: 20 kronor per år.

Terminstavgift: 600 kronor per termin.

 

OBS! Är du intresserad av att gå i fler av våra vuxengrupper så betalar du för en av grupperna men får ändå gå i fler. (Du måste dock vara registrerad i alla grupperna, anmäl dig till den ena och kontakta oss på bromollagymnasterna@gmail.com så lägger vi till dig i de andra du vill delta i. Detta behövs göras för att du ska slippa dubbla avgifter)

 

Betalning
Betalning sker i samband med anmälan!

 

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kr, beroende på beloppet som ska betalas. Vi vill förtydliga att detta är en avgift som vi som förening inte beslutar om eller tar del av.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/12 18:10 
Hem, 25/11 12:06 
Hem, 01/09 19:01 
Hem, 01/08 08:58