SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Bromöllagymnasterna
Fotboll
Om klubben

GF Bromöllagymnasterna bildades 1992 och har sedan dess fått stora delar av Bromöllas unga att gymnastisera. Bromöllagymnasterna har som mål att bedriva en bred gymnastikverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vi är en ideell förening som vill medverka till att ge alla en möjlighet att röra på sig, gymnastisera och motionera efter sin förmåga och sina egna förutsättningar. Bromöllagymnasternas policy är att alla ska få vara med efter sina egna förutsättningar. Vi håller medvetet så låga medlemsavgifter som möjligt för att ge alla förutsättningar att vara med. Vi är anslutna till svenska gymnastikförbundet och utbildar våra ledare kontinuerligt. 

 

Vi finns även på sociala medier:

 

Facebook: https://www.facebook.com/bromollagymnasterna

Instagram: bromollagymnasterna

 

Vid frågor gällande specifika grupper kontakta huvudledaren för gruppen, det är även till huvudledaren du frånvaroanmäler ditt barn. Vid övriga frågor och funderingar kontakta styrelsen på mejl: bromollagymnasterna@gmail.com